Derfor skal du få ekstern ejendomsservice

Ordet ejendomsservice indbefatter 100-vis af forskellige, små serviceydelser. Både nogle der byder sig i hverdagen, nogle der byder sig på halv- eller helårlig basis samt nogle, der opstår kritisk. Har du en ejendom, du lejer ud eller bruger til erhverv, kan du stå for alt i forhold til ejendomsservice selv ved at oprette en stilling, så du kan hyre en intern medarbejder. Men ekstern hjælp kan også hentes.

Du behøver ikke selv finde vikarer

At hente hjælp til ejendomsservice eksternt kan være godt af flere grunde. For det første vil du være på den sikre side ved kort- eller længerevarende sygdom, da virksomheden kan sørge for at sende en ny medarbejder ud til dig i den periode, hvor den gamle er sygemeldt. Så du står ikke selv med teten, det er at skulle finde en vikar. Og du vil ikke være i tvivl om, at alle serviceopgaverne udføres.

Hav al dialog omkring ejendomsservice med samme virksomhed

Som en anden fordel ved det at få ejendomsservice leveret eksternt kan fremhæves, at hvis du ikke blot har én, men flere ejendomme, så kan al dialog vedr. service af dine ejendomme ske via samme kanal. Da al kommunikation i sidste ende bliver med den samme virksomhed, så får du aldrig svært ved at sikre, at oplysningerne i sidste ende vil nå den rette medarbejder, der servicerer din ejendom.

Find en medarbejder til dine specielle behov

En tredje fordel ved ekstern hjælp til ejendomsservice er, at har du kontakt med en virksomhed, der råder over flere medarbejdere, er du sikker på at få (eller kunne få fat i) nogen, der sidder inde med de særkompetencer, du har brug for ude på din ejendom. Du behøver altså ikke slå dig til tåls med generalister, der kan alt godt, når du har behov for en specialist, der kan noget bestemt meget godt.

Hav vished om, at al service udføres til tiden

Henter du hjælp til udførelse af serviceopgaver på din ejendom, kommer du ikke i tvivl om, hvorvidt de grønne områder bliver holdt rene og pæne, eller hvorvidt målere bliver aflæst til tiden. Ser du sneen dale ned uden for dit vindue og tænker, at der så skal glatførebekæmpes ude på din ejendom, behøver du aldrig være ængstelig for, om det bliver gjort eller ej. For en kyndig ansat vil udføre det.

Du kan også få viceværtsservice

De steder, hvor du kan hente ejendomsservice, kan du ofte også få en viceværtløsning, en døgnvagt eller varmemester. Du behøver derfor så godt som aldrig at rykke ud til dine ejendomme selv, men kan lade en medarbejder om at lave alt. Som du kan fornemme, så bliver det med sådan en løsning nemt at være udlejer. Overvej derfor at få hjælp til ejendomsservice, hvis du gerne vil slippe for det.

Få en kyndig medarbejder

Ejendomsservice kan du finde landet over. Ønsker du at få adgang til god service på en stor mængde områder, så led efter en virksomhed, der snildt kan give dig en kyndig servicemedarbejder i hænde.