Tag på opdagelse i bilen

Er du bosat i Silkeborg, har du rig mulighed for kulturberigelse i din hverdag. Silkeborg er nemlig hjem for masser af kulturelle og kunstneriske oplevelser. Det er dog nemmere at opleve disse ting, hvis man kan fragte sig selv rundt i et nogenlunde tempo. Det er nemlig ikke mange ting, man kan nå på cykel.

Leas fremfor at købe

Det er bestemt ganske normalt at ønske sig en bil. Men det er et af de ønsker, som andre ikke kan opfylde for en – man er nødt til selv at bruge penge på det. Måske prioriterer du andre ting højere, eller også er økonomien bare ikke til at købe den bil, der ville være perfekt for dig. Du må ikke af den grund fortvivle og give op. For du kan lease en bil i stedet. Der er stort udvalg af biler i silkeborg – også til leasing.

Flere leasingmuligheder

Der findes flere leasingvarianter, og det kan både være erhvervsleasing og privatleasing. Tre leasingmuligheder er flexleasing, sæsonleasing og splitleasing. De er alle relevante til hver deres områder af leasingspektret, og du kan med et leasingfirma finde ud af, hvilken der vil passe dig bedst.

Økonomisk billigere

Flexleasing går ud på, at du kun skal betale registreringsafgift og værditab i leasingperioden. Flexleasing giver dig desuden et væld af muligheder for økonomisk fornuftige løsninger, når leasingperioden er slut. Hvis du har valgt en finansiel leasingaftale, er bilen dit ansvar, når aftalen løber ud. Da kan du vælge at genlease bilen og betale en lavere månedlig ydelse, da bilen er blevet ældre og dermed billigere. Du kan også vælge at sælge bilen, bytte den ud med en anden bil at lease i stedet, eller du kan købe bilen. Fordelen ved først at købe bilen, efter du har haft leaset den, er, at registreringsafgiften for brugte biler er lavere end for nye biler.