3 idéer til motion og bevægelse

Det er effektiv motion både at spille håndbold og se håndboldkampe, der er så spændende, at de får dig til at hoppe op og ned. Men hvordan kan man ellers få bevæget sig i hverdagen på en måde, som er sjov og fornøjelig? 

 

Mange af os drømmer om at få bevæget os noget mere i dagligdagen, men vi har lidt svært ved at komme i gang. Det kan være, at du simpelthen bare mangler nogle gode idéer, der virker appellerende. Her er 3 – som ikke er håndbold!

1. Svøm i det blå, blå hav

Der er ikke nogen tvivl om, at det er sundt og godt at svømme. Én af de fantastiske fordele ved svømning er, at det aktiverer stort set hver en muskel i kroppen. Derfor er det altså en meget effektiv form for motion, som kan gøre underværker i hverdagen.

 

Det er dog ikke alle, som er lige vilde med at svømme baner i den lokale svømmehal. Men så er det heldigt, at der også findes mange andre gode muligheder. Hvad med for eksempel at tage ud til havet og svømme? Det gør det til lidt af et eventyr, hvor du kan nyde bølgernes brusen og mågernes skrig.

 

Hvis der er langt til havet, kan det også være, at du bor i nærheden af et havnebad. Det kan også give et sus af frihed, som minder om dét, man får ved havet. En by som København er fuld af skønne havnebade, hvor du kan svømme og få motion under åben himmel. 

2. Løb og vandring i naturen

Der er ikke noget som at komme ud i naturen. Og dog er der mange af os, der får set alt for lidt af det grønne, spirende og blomstrende. Det kan du imidlertid rette op på ved at gøre det til en del af din motionsrutine.

 

Således kan du planlægge løbe- og vandreture i skove, marker, dale, bakker og enge. På den måde slår du to fluer med ét smæk: både naturfluen og motionsfluen. Der er fantastisk mange smukke steder at besøge i Danmark, så der er masser af lokationer, som er perfekte til aktiviteten. 

3. Forbrænd kalorier på lagnerne

Der er selvfølgelig også den frække løsning… Nemlig at forbrænde kalorier med en tur under dynen! Det er en kendt sag, at “lagengymnastik” er en god form for motion, som hurtigt kan få sveden til at pible frem på panden. Samtidig frigiver aktiviteten også en masse lyksalige og afstressende stoffer, så der er såmænd mange gode grunde til at hoppe i dynen.

Hvis du ikke har en partner, du kan tage med i hjemmets træningscenter, er der mange muligheder for at finde én. Online finder du alskens platforme til dating, ligesom du også finder tilbud på thai massage Østerbro og lignende services.