5 redskaber du skal til dit havearbejde

Du er lige flyttet i et nyt hus, som har en tilsvarende stor have. Du ved, at du fremover kommer til at skulle bruge meget tid og energi på at passe haven – og du glæder dig!

Og der er hjælp at hente, hvis du investerer i nogle redskaber og maskiner, som kan effektivisere arbejdstiden for dig. Det kan godt være en længerevarende proces at få indkøbt alle de redskaber, du kunne tænke dig, og ingen siger, at det skal ske lige af en gang – men hellere før end siden.

De essentielle hjælpere

Når man tænker over, hvad de mest nødvendige haveredskaber er, kunne man være fristet til at sige Alt fra Stihl – men okay, det er måske også lige i overkanten at skulle købe hele deres katalog hjem. Så vi kigger på de mest essentielle redskaber og maskiner:

  • En havetraktor. Hvis du er flyttet til en stor grund, kommer du til at sætte utrolig meget pris på at have en havetraktor frem for en lille håndskubbet plæneklipper. Også fordi den faktisk er sjov at køre rundt på!

  • Eller måske er du mere til en robotplæneklipper, som pålideligt klarer jobbet for dig og kan arbejde i døgndrift?

  • Og som supplement, en græstrimmer! Så du kan komme helt ud i kanterne og få slået græsset rundt om dine blomsterbede, uden at komme til at kappe blomsterhovederne over.

  • En hækkeklipper, der kan få dine hække til at stå flotte og skarpe og sørge for, at din indkørsel og have ikke bliver helt tilgroet af busk og krat.

  • En motorsav, så du selv kan fælde træer eller skære grene ned, som er i vejen.

Meditativt havearbejde

Havearbejde behøver ikke være sur pligt. Øv dig i at betragt det som meditative stunder, hvor du får frisk luft og rørt din krop i det daglige.