Dette fortæller din plante om dig som person

Dine planter holder på en hemmelig. Dine planter kan nemlig på mange måder ligesom tøjstil og bilvalg, fortælle noget om, hvem du er som person. Vi har udarbejdet en oversigt over plantearter og hvad de hver især siger om dig som person.

 

Monstrea og Paradisfuglen

 

Monstrea og Paradisfuglen er to meget smukke planter, der oftest ses i store størrelser. De fine planter kendetegnes begge ved deres meget store blade. Hvis du har en af disse planter – eller måske begge, er du den heldige ejer af en af de mest klassiske bloggerplanter. Har du sådan en, er du højst sandsynlig en ung kvinde mellem 19-28 år, der bor i en lys lejlighed i en storby. Du går meget op i indretning og ser det som en hobby. Du oplever dig selv som værende en kreativ og frisk pige.

 

Bayonet-plante

 

Bayonet planten kaldes nogle steder for ’mormors tunge’. Den er kendetegnet ved dens høje grønne blade med gule streger. Hvis du har en Bayonet-plante, kan du enten være mand eller kvinde, men en ting er sikkert, du er over 50 år gammel. Den for mange klassiske plante var meget populær i 60’erne. Planten er nem at holde, så der er stor sandsynlighed for, at du er en mand eller kvinde, der ikke har grønne fingre.

 

Kaktus

 

Vi kender alle sammen kaktussen. Den er karakteriseret ved dens stikkende nåle. Har du en kaktus, er du med høj sandsynlighed for et ungt menneske, der for nylig er flyttet fra reden. Kaktussen er helt sikkert en af de nemmeste planter at holde – men chancen for, at du alligevel dræber den, er ret høj. Du er nemlig enten lige flyttet hjemmefra, og ellers har du virkelig haft utrolig lidt held med, at holde dine stakkels planter i live.