Byg dit eget walk-in closet

Det er overraskende let at lave et lille walk-in closet i dit soveværelse eller et andet rum, hvor du har lidt ekstra plads. Det eneste, du skal bruge, er høje skabe (så tæt på at gå fra gulv til loft som muligt) og eventuelt lidt tapet eller maling.

Placér skabene i forlængelse af hinanden med bagsiden ud til resten af rummet. De fungerer som rumdeler ind til walk-in skabet. På væggen inde i dit walk-in closet kan du – afhængigt af, hvor meget plads du har til rådighed – hænge knager, hylder, en bøjlestang, et spejl eller flere skabe for at lave opbevaring til alt dit tøj.

Sørg for opbevaringsmuligheder til alt; både sko, jakker, kjoler, accessories, undertøj og alt det andet, du skal have plads til. Derfor er det en god idé at have en god kombination af skuffer, skabe, hylder, knager, bøjler osv.

Skab en statement væg med flot tapet

Nu kan du tapetsere eller male skabenes bagside, da det nu er din nye endevæg i resten af rummet. Du kan hænge billeder, lamper eller andet, som du ville på enhver anden væg, så længe det ikke er for tungt. Hvis bagpladen er tynd, kan det være nødvendigt at skrue en ekstra plade på skabets bagside inden du maler eller tapetserer den.

Fyld skabet med lækkert tøj

Plussize tøj er ikke længere så tabubelagt, og derfor er der mere og mere lækkert tøj til kurvede kvinder. Tøjet er lavet til at fremhæve kvindens bedste kvaliteter, så hun ser fantastisk ud, men også til at have en behagelig pasform, så man stadig kan føle sig godt tilpas. For eksempel laver Gozzip tøj, der er både smart og komfortabelt, hvilket må siges at være den perfekte kombination.

Ichi tøj er feminint og fint, men stadig både moderne og trendy. Med alsidigt og enkelt tøj har du rig mulighed for at sætte tøjet sammen på nye måder.