Dette skal du have fokus på, når du bestiller etiketter på rulle

Etiketter på rulle

Det kan virke som en ganske simpel ting at skulle bestille nye etiketter. Når det først kommer til stykket, viser det sig dog hurtigt, at det faktisk ikke er tilfældet. Der er nemlig en lang række ting, man er nødt til at tage stilling til.

Har du besluttet dig for, at du vil have dine etiketter leveret på rulle, er du naturligvis et skridt tættere på målet. Dog er der stadig en del ting, der skal tages højde for, hvilket du heldigvis har mulighed for at læse mere om herunder.

Størrelse og form

Når du skal købe dine etiketter på rulle, skal du starte med at finde ud af, hvilken form og størrelse de skal have. Det er vigtigt at finde ud af dette tidligt i processen, da det ikke er alle producenter, der kan lave etiketter i alle former og størrelser.

Som noget af det første, bør du derfor finde ud af, om de skal være ovale, kvadratiske eller noget helt tredje. Hertil skal du også sørge for at finde ud af, hvor store eller små dine etiketter skal være.

Materiale og kvalitet

Det er også værd at tage et kig på de materialer, du kan vælge mellem. Det er nemlig ikke dem alle, der er lige gode, hvilket skyldes, at der er stor forskel på kvaliteten af dem. Brug derfor lidt tid på at undersøge, hvad du har af muligheder, når det kommer til materiale.

Når du skal vælge materiale, skal du også tage højde for, om du f.eks. vil gå den miljøvenlige vej. Ydermere skal du også overveje, hvilken type lim, der skal bruges, da der er forskel på, hvorvidt man vil have en kraftig lim eller en lim, der gør, at etiketterne er aftagelige.

Påsætningsmetode

Det er ikke alle, der vil sætte deres etiketter på med håndkraft. Hvis du er en af dem, der har sørget for at have en maskine til formål, skal du selvsagt sikre, at du får købt etiketter på rulle, der rent faktisk passer til den maskine, du bruger til formålet.

I denne forbindelse er der faktisk flere ting, du er nødt til tage høje for. Bl.a. er det vigtigt, at du sikrer, at rullen har den rette spoleretning og spoling. Hertil er det også nødvendigt at sikre, at du får valgt den rette kernestørrelse, så rullen faktisk passer ind i maskinen.

Prisen

Sidst, men ikke mindst, så er du også nødt til at have et vist fokus på prisen. Det skal du dog ikke tolke som om, at det skal være dit mål at finde frem til den leverandør, der kan lave dine etiketter til den lavest mulig pris.

Når du køber etiketter, er der nemlig en vis sammenhæng mellem pris og kvalitet. Hvis du vil være helt sikker på, at du ikke ender med at få købt etiketter i lav kvalitet, er det derfor en god idé, at du holder dig fra at få dem lavet hos de helt billige udbydere.