3 gode grunde til at holde en Grease-temafest

Kan du heller ikke få nok af Thunderbirds og Pink Ladies? Grease er altså også en skøn film, som stadig holder den dag i dag. Derfor er du altså heller ikke alene om at holde af den. Og hvis du er så vild med filmen, så kunne du overveje at finde hårgeléen og danskoene frem og holde en Grease-temafest. Her er om ikke andet tre gode grunde til at gøre netop det.

Klæd dig i flotte kostumer

De fleste, der har set Grease, har nok på et eller andet tidspunkt haft et ønske om at klæde sig ud som en Thunderbird, Pink Lady eller Sandy, både før og efter hendes makeover. Dette er nemlig en film, som har vist os nogle storslåede kostumer. Man kan måske fristes til at sige, at det er en stor del af grunden til den fortsatte popularitet. Du kan finde dine Grease kostumerKostume Guiden.

Bryd ud i sang og dans

Også musikken og dansene fra denne film var ikoniske. Derfor er det også nogle, som vi nok sent vil glemme. Det er måske i sig selv grund nok til at holde en Grease-fest. Så kan du nemlig både sætte musikken på. Ikke nok med det så lægger det også op til, at du selv synger med og selvfølgelig viser dine trin frem.

Få romantik i luften

Grease er altså både en film, der er sjov, og som har god musik. Derudover må vi dog heller ikke glemme, at det er en kærlighedsfortælling. Hvis du derfor gerne vil have lidt romantik i luften til din fest, så vil et tema som dette bestemt kunne skabe den helt rigtige stemning. På den måde kan du måske være så heldig, at det lige vil lykkes dig at score ham eller hende den søde.