Sådan finder du din nye hobby

Det er dejligt at have en hobby eller fritidsaktivitet at gå op i. Der er mange forskellige slags, både for dig, som vil lade kreativiteten flyde, kroppen være aktiv, finde ro eller bruge dine hænder. Derfor er der helt sikkert også en hobby til dig, der leder efter en ny. Kunne du tænke dig at læse mere om, hvordan du finder frem til, hvad din hobby kunne være? Så læs med herunder.

Få inspiration fra lokallivet, venner eller online

Måske er der et udbud af forskellige aktiviteter i dit lokalområde. Med fordel kan du undersøge, hvilke muligheder der byder sig i nærheden af dig. Det kan du finde ud af ved at besøge eksempelvis den lokale netavis som fx denne fremragende netavis fra Jammerbugt-området.

Har du en god ven, som går til en hobby, kan det være, du må tage med en dag og sidde på sidelinjen for at se, om det kunne være noget for dig.

Det kan også være på nettet, du finder inspiration til din næste hobby. Det kan fx være på de sociale medier eller Pinterest.

Prøv forskellige hobbyer af

Hvis du er lidt i tvivl om, hvad der kunne være noget for dig, kan du måske prøve nogle forskellige hobbyer af.

Er du til kreative sysler og elsker at fordybe dig? Så kunne det eksempelvis være, du skulle prøve kræfter med at tegne, lave en scrapbog eller dine egne kort, hækle eller strikke, kreere dine egne smykker, folde origami eller udfolde dig i keramik.

Det kan også være, du hellere vil have en aktiv hobby, som tager plads i naturen. Så kunne fiskeri, spejder, geocaching eller måske vinterbadning være noget for dig.

Vil du hellere arbejde i træ, kan du fordybe dig i håndværk og trædrejning.

Mulighederne er mange. Spring ud i en ny hobby – det kan være, du bliver bidt af det.